Flipper 12 pedalkajak

Fiskekajak med flipperdrev til den seriøse kajakfisker. God stabilitet og mange muligheder for udbygning

Fra 15.995,00  DKK Regulær pris 17.995,00  DKK
På lager
Kun %1 tilbage
Forudbestilling Start marts 2024

Flipper 12 Fiskekajak med Flipper pedaler

Flipper 12 er bygget med en kataneran designet bund. Det giver kajakken den bedstestabilitet, med mulighed for at læne sig ud over siderne uden at kajakken vælter. Dette giver de bedste muligheder for at lande selv den største fangst op i kajakken, eller fiske stående fra kajakken, f.eks. med flue.

En af de største fordele med Flipper kajakker er at de er udstyret med pedaldrev. Dette giver dig hænderne frie, så du hele tiden kan fiske opsøgende eller fighte din fangst, mens af kajakken er i fremdrift. Dette giver de optimale betingelser og gør kajakfiskeri til noget ganske særligt. Drevet pumpes med fødderne og finnerne under bunden skaber fremdriften og de kan skyde en imponerende fart. Finnerne har en fordel, da de kan arbejde helt oppe under bunden af kajakken, hvilket giver dig mulighed for at sejle helt ind og jagte fisken på det lave vand. Flipperdrevet er fremstillet i kraftig kvalitet og kan anvebdes både i ferskvand og i saltvand.

Flipper 12 er forberedt til at kunne monteres med alt det lækre grej fra Railblaza. Udover de indstøbte stangholdere i kajakken, har du mulighed for at eftermontere en hel verden af tilbehør og udstyr, helt uden at skulle bore huller i din kajak for montering. En Flipper 12 kajak er nemlig fra starten klargjort til montering på hver side af cockpittet. Flipper 12 leveres inkl. 2 stk. rælinger som du kan montere efter ønske. Disse rælinger giver en ekstra sikkerhed og forhøjer kajakkens fribord lidt, men den største fordel er muligheder for at anvende dem til montering af udstyr ved hjælp af den særlige Railblaza railmount montage som giver mulighed for at montere fiskestangholder, kopholder, fish finder og en masse andet udstyr så du har det lige ved hånden.

Hvis du ikke ønsker rælingerne monteret på kajakken - f.eks. hvis du ønsker at bruge din Flipper 12 kajak til UV jagt, hvor det skal være let af hoppe ud og ind af kajakken, kan du blot undlade at montere rælingerne. Flipper 12 pedalkajak er nemlig også forsynet med et smart indbygget skinnesystem med montager. Her kan du montere det samme udstyr som du kan på rælingen, ved hjælp af en Railblaza Starport montage som monteres

 

Specifikationer:

Længde: 365 cm.

Bredde: 85 cm.

Frihøjde: 38 cm.

Nettovægt: 40 kg.

Bruttovægt: 46 kg. (inkl. flipperdrev og sæde)

Max lasteevne: 250 kg.

Specifikationer
ForudbestillingStart marts 2024
SKUFlipper12