FIT 132 Deluxe Angler inkl. pontonsystem og luksussæde

10.995,00 kr

På lager

* Påkrævede felter

Beskrivelse

Detaljer

FIT 132 er en high performance fiskekajak som giver dig en lang række af muligheder for både stående og siddende fiskeri. Kajakken er konstrueret til både at være relativ let at ro og hurtig på vandet og til at være en anvanceret fiskekajak med god mulighed for at fiske oprejst i kajakken. Kajakken er desuden rummelig, så der er plads til at rigge og skifte grej undervejs.

Kajakken har en stabil, V-formet bund med markant knækspandt (overgang fra bund til side) som gør kajakken stabil og velegnet i både i sø, ved kysten eller på åbent vand. Kajakken ligger relativt højt på vandet, og sporer rigtig fint og derfor er fit 132 hurtig af sin størrelse. Kajakken er udstyret med rorsystem så du let kan holde kursen og have en stabil og afslappet rytme i pagajen. Derfor er FIT 132 også god til motions og hyggeture med gode naturoplevelser.

 

 

FIT 132 leveres fra starten med en masse udstyr, så du allerede fra starten er gearet til kajakfiskeri på højt plan.

Pontonsystem som gør kajakken ekstrem stabil, så du let kan fiske stående i kajakken. Stand-up bøjle med vippebeslag som rejses på få sekunder og let slås ned når det ikke er i brug. Bøjler giver dig god balance da du kan låne dig op ad den under fiskeri. Du kan også brug bøjlen som håndtag og let holde balancen og stabilisere kajakken, hvis der skulle komme uforudsete bølger. Luksussæde med ben og blødt sæde og ryglæn. Sædet giver rigtig god komfort og ergonomi så du kan tilbringe endnu længere tid på vandet. Sædet for desuden stor nettaske på ryglænet til opbevaring af grej eller påklædning. Gear Bar bøjle inklusiv 1 stangholder og 1 platform til fish finder. Bøjlen monteres let i kajakkens montager på siden og kan hæves og sænkes sidevers. Det er desuden at montere eget grej på bøjlen. Skridsikker overflade i bunden så du står fast og stabilt ved stående fiskeri. Komplet rorsystem med justerbare fodpedaler. Selvlænsende bundpropper som leder vand fra bølgeskulp og pagaj neden ud af kajakken, men sørger for at der ikke kommer vand ind nedefra 1 skotluge for og en skotluge agter til at stuve grej ned i kajakken. Rum med netovertræk i cockpittet til grej eller batteri til fishfinder. Rum med netovertræk bag sædet til lettilgængeligt grej. Indstøbt kopholder i cockpittet Pagajholder beslag i snuden til let og tilgængelig opbevaring af pagajen under fiskeri. Bærehåndtag for, agter og i siderne. D-ringe i siderne til ankerline eller montering af udstyr.

 Specifikation:

  • Længde: 403 cm.
  • Bredde: 73 cm.
  • Vægt: 28 kg

 

 

SPECIFIKATIONER

Yderligere information

Katalog beskrivelseIkke tilgængelig