Fissot Fiskekajak

Pris fra:

Pris: 19.500,00 kr

Specialpris 13.995,00 kr

På lager

* Påkrævede felter

Beskrivelse

Detaljer

Har du sejlet kajak før, ved du, at det er en god fornemmelse. Du sidder lavt - med enden i vandskorpen. Og du glider ubesværet frem gennem vandet. Et enkelt tag med pagajen, og du skyder afsted som en anden eskimo mellem isbjergene.

Fuglene tager ikke notits af dig, og du kan derfor komme tæt ind på livet af dem, før de letter. Fiskene er også lettere at komme i tale med fra en lille kajak med en lav profil. Helt uden støj fra en hostende benzinmotor.

Men har du prøvet at fiske fra en almindelig kajak, så vil du også vide, at det egner den sig bare ikke til. Man sidder for lavt og kan kun vanskeligt bevæge sig i det trange cockpit. Fissot fiskekajakken.

Designet af en fisker for fiskere. Udtænkt til at forene det bedste fra den traditionelle kajak med fordelene fra en større båd. For skal man kunne fiske effektivt, så skal man også kunne stå op - i hvert fald ind imellem. Og det kan man bestemt ikke i en almindelig lukket kajak.

Det, man her får i ubesværet fremdrift, det sætter man til i sideværts stabilitet. Læg hertil det lukkede cockpit, som mange ikke føler sig trygge i.

Fissot tog alle disse overvejelser med, da man designede sin fiskekajak. Man havde både set på og sejlet i kajakker med store udriggere til at øge den sideværts stabilitet. Dem findes der nemlig en hel del af på markedet Men fælles for dem alle er, at de fylder uforholdsmæssigt meget. Og de har en helt ulyksalig evne til at sidde fast, hvis man blot nærmere sig siv og grene. De fylder helt enkelt for meget. Fissot gik i tænkeboksen og kom ud med det geniale koncept, du ser på disse sider:

En fiskekajak med pontoner, der er integrerert i skroget, og som kan foldes ud, når der er brug for det. Optimal stabilitet uden at fylde ekstra. Det kombinerede man med en fældbar bøjle, der kan rejses og låses, når man vil stå op og fiske. Så har man noget at gribe fat i, når pontonerne er ude og fiskene skal ind. Ikke mindst fluefiskeren får helt nye muligheder med denne konstruktion. For at fuldende konceptet designede Fissot en fiks lille elmotor, der kan sende båden sikkert afsted, mens man selv rigger grejet til eller fisker aktivt. Som fisker eller fotograf kan du ikke undgå at blive begejstret!

Stabile sidepontoner: Muliggør stående fiskeri. Uundværligt for fluefiskeren, men praktisk for alle. Pontonerne låses let fast i yderposition, når man fisker. Og klappes ind igen, når der skal sejles eller padles. En uvurderlig fordel til alle former for fiskeri.

Sikker ståbøjle: Med pontonerne foldet ud kan du uden videre stå op i din Fissot fiskekajak. Rejser du samtidig den rustfri ståbøjle, har du rigtig god støtte, mens du står op og kaster eller spejder efter jagende fisk. Eller bedre endnu: Lander dem!

Indbygget elmotor: Gør det muligt for fiskeren at snige sig lydløst ind på jagende fisk, der ellers ville blive skræmt af kajakken. Har man først vænnet sig til den mulighed, kan man kun vanskeligt leve uden Fissot fiskekajakkens lydløse elmotor.

Stangholder i hver side: Din Fissot fiskekajak er udstyret med to stangholdere. Én i hver side. Og begge inden for bekvem rækkevidde fra førersædet. Du kan således fiske effektivt, mens du sejler afsted med den lydløse elmotor kørende.

Vandtæt batterirum: Skal din elmotor kunne køre hele dagen, skal der et godt batteri til. Det placerer du sikkert i det vandtætte batterirum, hvorfra du trækker ledninger under dæk til elmotoren ved førersædet. En rigtig godt gennemtænkt løsning.

Bekvem fodstyring: Du har begge hænder fri til fiskeri, mens du bekvemt styrer kajakken med de to fodpedaler. Du kan rigge grejet til, mens du sejler og styrer. Den mulighed gør også dit fiskeri effektivt som aldrig før - uanset om du er til flue, spin eller mede

Fældbart ror og motor: Roret kan med et håndgreb vippes op, når du kommer ind på lavt vand. Motoren kan løftes, hvis du vil stage eller padle rundt inde på det helt lave vand, hvor andre fiskere ikke kan komme. Hvor der kan være overraskende store fisk...

Stort stuverum: Der er god plads ombord. De ting, du har brug for under fiskeriet, kan fint ligge fremme - klar til indsats. De lidt større ting, som du tager med på længere ture, placeres bekvemt i det store stuverum længst fremme.

 

Specifikationer:

Mål: Længde: 330 cm. Bredde: 85 cm. Højde: 42 cm.

Vægt: 32 kg. (uden motor)

SPECIFIKATIONER

Yderligere information

Katalog beskrivelseFiskekajak Med Indbygget Motor og Pontonsystem