Firewater Plus - Drikkedunk med indbygget lanterne og solcelleoplader

299,00 kr

Ikke på lager

Beskrivelse

Detaljer

Firewater Plus er en komdineret drikke og lanterne. Hvis du færdes udensdørs er væske og lys nogle af de mest basele nødvendigheder du har brug for! Med Firewater Plus får du både en let og fleksibel drikkedunk og en LED lanterne med kraftigt lys i en og samme funktion.

FireWater Plus sørger både for at du kan holde væskebalancen i orden og giver lys når du færdes udendørs. Denne kombinerede drikkedunk og lanterne er en smart multifunktionel løsning til dig der ror kajak, er spejder eller bare et et udpræget outdoor menneske der elsker smarte løsninger.

Firewater Plus er både drikkedunk som kan indeholde 750 ml., og en smart lanterne som giver dit lys i teltet eller når du skal finde vej. FireWater Plus er lavet i blødt materiale og kan foldes sammen så den fylder minimalt når den ikke er i brug. Det bløde materiale sikrer desuden at din drikkedunk ikke revner eller går i stykker hvis du skulle være uheldig at tabe den..

Låget på drikkedunken er en smart LED lysidiode som omdanner din drikkedunk til en lanterne. LED lysdioden er vandtæt og fungerer både med og uden indhold i drikkedunken. Lysstyrken kan instilles til henholdsvis 50 og 100 lumen. Låget har indbyggede solceller som kan oplade din lanterne og har desuden USB udgang til opladning af mobiltelefon, Ipad eller andet elektronik som du medbringer på turen.

Med Firewater Plus har du alt hvad du behøver for at hold væskebalancen i orden, se i mørke og holde dine elektroniske enheder opladet når du færdes udendørs.

  • Kombineret lanterne og drikkedunk
  • foldefunktion for minimal plads til transport og opbevaring.
  • Kapacitet på 75 ml.
  • Indbygget LED lys med justerbar lysstyrke
  • Solceller til opladning
  • USB udtag til din mobiltelefon eller andet elektronik.

Specifikationer:

Indhold: 750 ml.

Lysstyrke: 50/100 lumen

Batteritid ved fuld opladning: 5/12 timer

Størrelse udfoldet: 18 x 9 cm.

Størrelse samfoldet: 9 x 9 cm.