FeelFree Dorado 125 V2 Overdrive

Markedets vildeste fiskekajak. Med overdrive pedaldrev LED lys, luksussæde og indbygget strømudtag.

Tilbudspris 27.995,00  DKK Regulær pris 31.995,00  DKK
På lager

FeelFree Dorado 125 V2 Overdrive:

Dorado 125 V2 Overdrive er fiskekajakken til den seriøse kajakfisker. Denne high teck fiskekajak giver dig de bedste muligheder for kajakfiskeri i absolut topklasse, både hvad angår stabilitet, komfort og kvalitet, og muligheden for at have både pedaldrev og motor i samme enhed i din kajak. Med Dorado 125 V2 kan du sagtens tilbringe en hel dag på vandet, og være forrest i fiskekonkurrencer på internationalt plan. Denne nyeste model fra FeelFree er designet med mange års erfaring og med input fra fiskekajak eliten og er måske den absolut bedste fiskekajak på markedet, så hvad venter du på?

Design:

Dorado 125 V2 er lavet i et rigtig lækkert og prisvindende design. Den kan kendes på sine strømlinede linier og kurver over dækket, som giver et smidigt og sporty look. Virkelig en kajak man vender sig og kigger efter.

At have en fiskekajak, med rigtig god fremdrift og den bedste stabilitet, er noget man som kajakfisker prioriterer aller højest. Den nye Dorado 125 V2 er designet med ekstra højde i stævnen, så du kan fiske i alt slags vejr og i de de største bølger, og kajakken vil stadig give dig god og smidig fremdrift, da støvnen er specielt udformet til at sikre stabilitet og rigtig god skræring i bølgerne. Dorado 125 V2 er desuden designet med en ponton opbygget bund, som giver nok den bedste stabilitet vi har oplevet på fiskekajakker. Ponton opbygningen betyder, at kajakken har hvilepunkterne placeret helt ude på siderne og giver den absolut bedste balace stabilitet, så selv en person på 120 kg. uden problemer kan stå op og fiske fra denne kajak uden risiko for at den vælter.

Komfort:

Feelfree Dorado V2 giver komfort og god ergonomi ud over det sædvanlige. Kajakken er monteret med FeelFree Gravity seat, som ud over at være blød og behagelig at sidde i, også kan justeres i højde og afstand til pedalerne. Gravity sædet er det stærkeste og mest avancerede kajak på markedet og er special designet til at man som fisker, kan opholde sig en hel dag på vandet, uden at blive øm i benene eller ryggen og giver dig markedets nok bedste komfort. Stoffet på sædet er fremstillet med microfiber, som gør sædet både åndbart og meget vejrbestanding. 

Overdrive pedalsystem:

Feelfree Dorado V2 Overdrive, leveres med Overdrive pedalsystem. Dette pedalsystem er helt unikt, både hvad angår styrke, brugervenlighed og muligheden for et indsætte en motorenhed (sælges seperat) direkte i pedalsystemet og omdanne det til en motorenhed. Overdrive pedalsystemet giver rigtig god fremdrift og mulighed for at sejle både fremsad og bagud og du kan skifte retning uden at skulle bremse kajakken ned i fart med pagajen. Pedaler kan hæves og sænkes fra cockpitet med et enkelt vrid på kliklåsen.

Udstyr og egenskaber:

FeelFree Dorado V2 er opdateret med alle de nyeste egenskaber og løsning, som gør kajakfiskeri til en ren fornøjelse. Alt er gennemtænk, for at give dig alle løsninger lige ved hånden, så du kan få mest muligt ud af at fiske fra kajak.

Specifikationer:

Længde: 395 cm.

Bredde: 96 cm.

Højde: 35 cm.

Vægt. inkl. overdrive pedal og sæde: 68 kg.

Lasteevne: 390 kg.

Anbefalet max personvægt: 135 kg.

 

Specifikationer
SKUDoredo 125 V2 Overdrive