EQUIPMENT GEL er batterier udviklet til moderne fritidsfartøjer med meget elektrisk udstyr og stort energibehov. Deres konstruktion betyder at de er fleksible at installere, da de kan monteres i passagerkabinen og kan placeres liggende.

Equipment batteriet er udviklet som særlig batteri bank, til krævende elektronisk udstyr, som el-motor, navigation og lignenede. Dette iondebærer at batteriet tåler mange dybe afladninger og har en intensiv cyklusdrift.

En el-motor har brug for en stor mængde energi hvis den skal holde til en hel dag på vandet.  I de fleste tilfælde er det et fritidsbatteri som driver de vigtige funktioner såsom køleskab, vandpumpe, radio, GPS, varme, air-condition el-motorer o.l.. Exide nye fritidsbatteri sortiment sikre, at udstyret fungerer og opfylder behovene hos både private og professionelle brugere. Med et korrekt fritidsbatteri i kajakken, båden, campingvognen eller autocamperen kan du nyde ture uden at være bekymret for, om vigtige funktioner ikke længere fungerer.

Specifikationer:

  • Wh: 950 (Batteriets tilgængelige energi. Den energi målt ved 20 timers brug, som et batteri kan afgive uden at overskride anbefalede maksimale udladningsdybde)
  • Kapacitet Ah: 85
  • Mål mm: 330 x 175 x 235
  • Vægt: 30 kg.

Det er vigtigt at du vælger det rette batteri til det rette formål, da der er stor forskel på hvordan batteriet præsterer. Nedenfor ses 2 kurver. 1 for forbrungsbatteri og 1 for traditionalt marinebatteri.

FORBRUGSBATTERI

Forbrugsbatteri levere en jævn mængde strøm over en lang periode. Batteriet tåler dybe afladninger og mange genladninger

 

TRADITIONELT MARINEBATTERI

Marinebatteriet er designet til opstart og motor, samt drift at mindre krævende elektronisk udstyr, som lys og andet elektronik. Marinebatteriet er ofte tilknyttet en generator og er under konstant genladning.

 

Specifikationer
SKUES950