DELTA 15,5 GT - Thermoform Day Touring Kajak Med Ror. Ultra lav vægt og skinnende flot finish.

16.995,00 kr

Ikke på lager

Beskrivelse

Detaljer

DELTA 15.5 GT er en super flot havkajak som er designet og fremstillet i Nordamerika i et særligt materiale kaldet thermoform. Kajakken har en flot, klat og skindende overflade og det særlige Thermoform gør kajakken meget let, men giver samtidig rigtig god stivhed og robusthed. Fordi DELTA kajakkerne har meget lav vægt og ekstrem flot finish, samtidig med god robusthed og vedligeholdelsesfri, forener de det bedste fra fiberkajakkerne og plastkajakkerne og giver dig det bedste fra to verdener.

DELTA 15.5 GT er en lækker Day touring kajak, men med sin længde og bredde, kommer denne kajak meget tæt på Performance kajakkerne, som giver højere hastighed, mere retningsstabilitet og hurtigere reaktion på kantning. Komfort og en ubeværet kajakoplevelser og længere ture på roligt eller bølget vand er i fokus, hvilket gør DELTA 15R til en meget alsidig kajak til dig der ikke er til vild kajak action, men blot nyder turen. Kajakken er designet i klassisk nordamerikansk stil med lækkert stort og rummeligt cockpit med plads til at strække benene, men samtidig god kontakt til kajakken, så du kan manøvrere på uroligt vand.

DELTA kajakkernes sæde yder fantastisk støtte i ryggen og er lynhurtigt at tilpasse. Sædet er med blød polstring og udstyret med et justerbart ryglæn, så du let kan tilpasse det til den højde du ønsker. Sædet kan desuden flyttes frem og tilbage og derfor får du en kajak med gode tilpasningsmuligheder, så den passer til både høje og lave personer og er således et godt valg, hvis forskellige personer skal bruge den samme kajak. Kajakken kan således let tilpasses til personer fra 160 - 198 cm. høj og 60 - 110 kg., hvilket er et størrelsesspænd man ikke ser hos ret mange kajakker.

DELTA 15.5 GT har en V-formet bund med en lille køl i midsten. Dette gør kajakken stabil og let at manøvre og sikre at kajakken holder en god retningsstabilitet, selv om der er lidt bølger på vandet. DELTA 15,5 GT er med sin længde og bredde en stabil og hurtig kajak som kan begå sig i alle vejrforhold.

Overgangen fra bund til side er perfekt afrundet og kajakken reagerer derfor rigtig fint på kantning og rorsystemet gør det let at manøvrere i havneområder og andre snævre steder.

Lugerne i kajakken er i special designet med PRESS-LOCK system så der er meget lette at tage af og på, samtidig med at de er 100% vandtætte. Skotrummet i DELTA 15.5 GT kajakkerne er rummelige, så du let kan pakke kajakken til længere ture. 

Da DELTA 15.5 GT er både stabil og let at manøvre, er den også særdeles velegnet til personer uden erfaring med kajak, da den ikke straffer dine fejl og sikre at du kan slappe af og nyde turen.

VI LEVERER DIN DELTA KAJAK TIL HELE BROFASTE DANMARK FOR KUN 395,-

Udstyr:

 • Ergonomisk og justerbart sæde med blød polstring
 • Rorsystem med vippefunktion
 • 92 ltr. skotrum i stævnen, 147 ltr. skotrum agter, 7 ltr. dagsluge på dækket.
 • Press-lock luger med elastikholder til skotrum
 • Elastiknet på dækket til surring af grej.
 • Polstrede knæhvilere i cockpittet.
 • Bærehåndtag for og agter.
Specifikationer:
 • Længde: 457 cm.
 • Bredde: 60 cm.
 • Dybde: 33 cm.
 • Vægt: 22 kg.
 • Max last: 181 kg.
 • Cockpit størrelse: 43.18cm x 82.28 cm., 181 Ltr.

 

Brudstyrketest:

SPECIFIKATIONER

Yderligere information

Katalog beskrivelseIkke tilgængelig