CAMARO Spraytop tørjakke - 100% fri for latex

1.695,00 kr

På lager

* Påkrævede felter

Beskrivelse

Detaljer

Camaro Spraytop er en meget komfortabel letvægtsjakke med stor bevægelsesfrihed. Den er syet som busseronne med stor halsåbning, så den er nemt at tage på.

Den store halsåbning giver også god ventilation, når der er brugt for det. Spraytop er en „tør jakke" – overdelen til en to-delt tørdragt. Jakken er derfor både 100% vandtæt og samtidig åndbar. Jakken er syet af 2,5 lags Stretchlite laminat, der er vævet med stræk så stoffet er elastisk i alle retninger.

Jakken har vandtætte, lange neopren manchetter, neopren linning og droppelt krave/halslukning. Yderkraven kan lynes op, inderkraven er en neopren halslukning belagt med titanium. Den har lynlåslukning, suppleret med et velcro bånd for at sikre at halslukningen er vandtæt når det ønskes og kan åbnes til en stor halsåbning når man gerne vil slappe af.

Jakken kan bruges til kajak, kite- og windsurfing, SUP og på sejlbåde. Jakken kan bruges både som overdel til en tørdragt (sammen med Storm Pants) - og som stand alone rojakke og kan dermed bruges næste hele året.

SPECIFIKATIONER

Yderligere information

Katalog beskrivelseIkke tilgængelig