CAMARO Sail Tec tørdragt - 100% latexfri.

Pris fra: 3.995,00 kr

På lager

* Påkrævede felter

Beskrivelse

Detaljer

CAMARO Sail Tec er en lækker tørdragt til mange aktiviteter på havet. Dragtens pasform og fleksibiliteten i stoffer, giver dig fuld bevægefrihed og plads til at yde dit bedste, når du ror kajak, kitesurfer eller sejler. Sail Tec er 100% vandtæt og åndbar, hvilket sikre at du føler dig tør og behagelig, selv efter mange timer på vandet.

Dragten er let foret og føles derfor ikke kold mod den bare hud. Selerne i skuldrene betyder at dragten kan tilpasses og sidder perfekt i alle kropsstillinger. Tørdragten har særlige forstærkninger på ende, knæ og de øvrige udsatte steder, hvilket giver Sail Tec en lang levetid. Desuden hjælper forstærkningerne til du ikke glider på overflader som kajaksæde eller skibsdæk, da de har en porøs overflade som giver god greb.

Sail Tec er forsynes med en vandtæt lynlås som lynes diagonalt i dragten og som er let at komme til. Lynlåsen løber fra toppen af skuldrene og ned over lysken. Dette betyder at du har let adgang til din under beklædning og det giver fri adgang når "naturen kalder". Om livet har dragten et bælte som kan spændes ind, så dragten sidder tæt og ikke flagre i vind eller vand.

Camaro Sail Tec er 100% tør takket være de helt særlige manchetter som sikre at vandet ikke løber ind i dragten. Disse manchetter er fremstillet i titanium neopren og er mange gange mere slidstærke og fleksible end man kender fra tørdragter med latex manchetter. Da manchetterne i tørdragten er placeret i hals, hænder og fødder, giver titanium neoprenen end meget stor fordel, da de hverken bliver møre, springer, eller klemmer om halsen.

Hvor dragter med latexmanchetter skal vedligeholdes 3-4 gange om året og ikke tåler høje temperature. Giver Camaro Sail Tec både komfort, sikkerhed og langt mindre arbejde.

Hvorfor vælge Camaro Sail Tec:

  • 100% vandtæt og åndbar
  • Ingen latexmanchetter
  • Blødere og varmere komfort
  • Perfekt pasform og tilpasning
  • Lang levetid som sikre en god investering
SPECIFIKATIONER

Yderligere information

Katalog beskrivelseLøkker tørdragt med rigtig god pasform og helt fri for latex i manchetterne