Brugt Norse Bylgja havkajak i glasfiber med finne fra 2021

Brugt kajak til sjov i bølger og til leg på kanterne.

7.500,00  DKK
På lager

BRUGT NORSE BYLGJA Glasfiber med finne.

Havkajak i glasfiber med god smidighed og respons ved kantning. Kajakken er fra 2021 og fremstår brugt og med spor efter reperationer, men er fuldt funktionsdygtig.

Kajakken har eftermonteret kompas og holder tíl f.eks. fiskestang eller mobil på siden.

 

Norse Bylgja er udviklet i Norge med holdbarhed og egenskaber på vandet i fokus. Kajakken er designet til dig der vil have mest muligt ud af din havkajak i alle forhold. Takket være den markente knækspant og spring, giver Norse Bylgja dig perfekte sporing i både bølger og på roligt vand. Dette sikre dig fuld kontrol over kajakken og den lyder dit mindste vink. Kajakken har sænkefinne i kølen, som understøtter kajakkens naturlige sporing og reducere påvirkning af bølger og vind fra siden.

Bylgja er ekstrem solid og har en slidstyrke og slagfasthed, som vi ikke tidligere har oplevet ved glasfiberkajakker i denne prisklasse. Kajakken er fremstillet i glasfiber med armid forstærkning i kølen og på dækket. Dette gør denne glasfiberkajak til et rigtig godt valg til dig, ønsker en ægte performance kajak med flot finish, men samtidig ønsker at kajakken skal kunne holde til at blive brugt, uden hysterisk forsigtighed. Ved demonstration af kajakken, lagde producenten stor væk på kajakkens særlige brudstyrke, og for at demonstrere dette, stillede en voksen mand sig op på kajakken, mens den lå direkte på asfalt. Vi anbefaler ikke denne behandling af din kajak i det daglige, men det efterlod et klar indtryk af, at Norse Bylgja holder hvad den lover.

Norse Bylgja måler 520 cm. i længden og 55 cm. i bredden, hvilket giver en rigtig god hastighed på de længere ture, samt at kajakken accelerere hurtigt, selv med smalle pagajblade. Springet på kajakken giver dig følelesen af at du vugger behageligt og sikkert når du skærer markente bølger, og når du kanter kajakken i sving, reagere Bylgja lynhurtigt og har en meget lille venderaduis. 

Bylgja er udstyret med 2 store skotrum - 1 for og 1 agter. Dette giver mulighed for at medbringe grej og udstyr til f.eks. overnatning. Desuden er der en lukket dagsluge lige bag sædet, samt en luge på toppen af dækket, til opbevaring af mobiltelefon, eller andet udstyr som du ønsker lige vedhånden.

Cockpittet er rummeligt indrettet og mandehullet er designet så det er let komme ud og ind i kajakken. Lårstøtterne i siden giver god kontakt og kontrol over kajakken og der er god plads til at strække benene. Sædet har en god ergonomisk udformning og man sidder behageligt og afslappen. Sædet har desuden en let nedsænkning og der er en lille forhøjning som understøtter bagsiden af lårene bahageligt.

Vil du på vandet i en kajak som giver dig let og ukompliceret manøvrering og som kan klare både længere ture og leg i bølgerne, så kan vi klart anbefale Norse Bylgja. Prismæssigt ligger kajakken virkelig fornuftigt og du får rigtig meget værdi for dine penge!

Specifikationer:

  • Længde: 520 cm.
  • Bredde: 55 cm.
  • Vægt: 24 kg.
  • Cockpit: 84 x 44 x 30 cm.

 

 

Specifikationer
SKUBrugt bylgje