Bending Branches Sunrise - Fiberpagaj 2-delt

Pris: 1.695,00 kr

Specialpris 1.145,00 kr

Ikke på lager

Beskrivelse

Detaljer

Hvis du er på udkig efter en ny fiberpagaj, eller blot vil opgradere din nyværende aluminiumspagaj, har du formegentlig gjort dig nogle overvejelser, eller søgt på nettet for at se hvor du får mest for pengene, uden at skulle betale en formue. Bending Branches Sunrise er vores bud på en effektiv og robust fiberpagaj, der i høj grad giver dig Value For Money. Pagajens konstruktion, effekt og kvalitet til prisen, er muligvis det bedste på markedet.

Bladet er fremstillet i forstærket polypropylen, hvilket gør bladet meget stift og let, men samtidig robust nok til at ramme sten, bolværk eller andre hårde genstande. I blades center er der lavet en finne, som sikre at pagajen ikke "flakser" i vandet når du trækker hårdt igennem. Finnen reducere desuden plask mod vandet, samt mængden af vand der løber med ad skaftet. Bladets gule farve giver god signalværdi, så andre på vandet bliver opmærksom på dig - Det er til DIN sikkerhed.

Skaftet er fremstillet i glasfiber, hvilket er en opgradering fra aluminium, da glasfiber er langt lettere. Desuden har glasfiberskaft den fordel, at det ikke bliver koldt at holde om. Bending Branches Sunrise for en rillet profil i skaftet, som giver et godt og sikkert greb, samt sikre at dine hånder ikke rutsjer frem og tilbage på skaftet når du ror. For enden af skaftet har pagajen naturligvis det obligatoriske dråbefang, som sikre at vandet ledes væk fra skaftet.

Sunrise pagajen er delbar, hvilket gør den let at transportere og opbevare. Desuden gør delefunktionen denne pagaj ideel som reservepagaj. Lukke systemet er med klik-funktion, hvilket er den bedste løsning til glasfiber pagajer. Lukningen er stærk og lynhurtig at bruge, og har desuden er lang holdbarhed. Når du samler denne pagaj, prøv da at vride i pagajen - bemærk hvordan Sunrise ikke har slør i lukningen, eller på anden måde bevæger sig, når du vrider i den! - En lækker detalje!

Alle pagajer er samlet og kvalitetskontrolleret i USA - Dette er din garanti for kvalitet af udstyret du bruger, når du er ude på vandet.

Alt i alt, er Bending Branches Sunrise er lækker pagaj til touring, weekendture, eller hvilken som helt anden form for kajakroning. Du kan lede længe efter din næste pagaj - men med Bending Brances Sunrise, går det aldrig helt galt.

  • Blade i forstærket polypropylene, med høj signalværdi
  • Delbart skaft i glasfiber, med profileret overflade for optimalt greb
  • Solidt kliklåssystem af høj kvalitet
  • Value For Money!

Specifikationer:

  • Vægt: 850 gram
  • Længder: 210 cm., 220 cm.
  • Bladstørrelse: 17 x 45 cm.
  • Skivning: 0°, 60° højre og ventre